понеділок, 23 березня 2015 р.

Юля Улянченко Іваницький ДНЗ "Сонечко"

Сьогодні, 23 березня 2015 року  розпочалися експрес-курси по програмі "КУРС : Дошкілля".Я почула багато корисного і нового завдяки нашим викладачам Ніколаєнко М.С. та Антонченко М.О. 
Зокрема, я дізналася , що програмне забезпечення проекту : "Дошкілля" - це 1)  сайт ІСУО; 2) сайт ДНЗ; 3) комп'ютерна програма "КУРС:Дошкілля" ; 4) компютернаа програма"Сайт: ДНЗ".
Також я дізналася адресу сайту Україна ІСУО -  https://isuo.org,
Я ознайомилася з основними термінами, такими як : ІСУО - інформаційна система управління освітою; ЄДБО - єдина державна електронна база з питань освіти; Інтерфейс - зовнішній вигляд об'єкту за допомогою якого здійснюється взаємодія між користувачем та об'єктом. Браузер - програма яка забезпечує доступ до Інтернету. Сайт - сукупність веб-сторінок доступних у мережі Інтернет, які обєднані за змістом. 
Ми дізналися , що електронна адреса для реєстрації дітей до ДНЗ має такий вигляд http://reg.isuo.org.
 Сайт ДНЗ (портал) має таку адресу : www.dnz.ekyrs.org.
В проекті "Освіта" передбачені такі можливості : - отримання загальної інформації про проект "Освіта" та програму "КУРС :Дошкілля"; - скачати демонстраційну версію програми "КУРС : Дошкілля"; - розрахувати вартість ліцензії та програмного комплексу для ДНЗ; - отримати консультації про запит щодо роботи з програмою.
Програма КУРС : "Дошкілля" призначена для ведення єдиної бази даних для управління процесами , обліку дітей дошкільного віку і автоматичного складання статистичної звітності. Ця програма враховує відомості про педагогічний стаж , вихованців, їх батьків або опікунів, вести контроль і відображати відвідуваність протягом тижня, місяця, року. Окремо враховуюється стан здоров'я дитини та складання меню дитячого садка.
Щоб завантажити нашу програму на портал є програма : "Курс: Сайт для ДНЗ", в якій необхідно натискати кнопку "Загрузить изменения".
На робочому столі ми створили свою особисту папку зі своїм прізвищем, в яку помістили свою базу даних для програми "Курс : Дошкілля".
Нас навчили створювати блоги та самим додавати в них свої записи.
А також зясували, що блог - це веб-сайт, який містить записи, зображення чи мультимедіа, що регулярно додаються.
 Також ми почули лекцію про основи програми "КУРС : Дошкілля", створили свою базу даних. Я дуже задоволена сьогоднішнім днем.

Результат пошуку зображень за запитом "картинка з дітьми"


Немає коментарів:

Дописати коментар