понеділок, 23 березня 2015 р.

Соснівський НВК "ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ" дитячий садок "СОНЕЧКО" Супрун Алевтина

         Доброго дня шановні читачі блогу!!!  Сьогодні 23 березня, не дивлячись, що на дворі прохолодно, але  місто  Суми мене зустріло  теплими промінчиками сонця.Доїхавши маршрутним таксі №56 до зупинки СОІППО. де мене чекала донечка Світланка, яка навчається в Медичному інституті Сумського державного університету на ІІ курсі, як5а мене познайомила з краєвидом хіммістечка.Згодом познайомилась із колегами та викладачами.Отримала  знання, які  будуть необхідні в подальшій роботі, а саме що включає в себе програмне забезпечення проекту "Дошкілля", записали та познайомилися з тезаріуси:ІСУО, ЕДЕБО, Інтерфейс, Браузер, Сайт, Інтернет-портал; також дізналися для чого призначена комп"ютерна пр-ма "КУРС:Дошкілля", для того щоб вводити єдину базу даних дитячої дошкільної установи, управління процесами, обліку дітей дошкільного  віку і автоматичного складання статистичних звітів.  .

Згодом дійшли до  цікавого завдання як створення блогу.Дізналися, що таке блог,  різновиди блогів. Навчилися створювати  свою електронну адресу.
     Першого дня навчання на курсах було цінне,змістовне та корисне як вимагає система дошкільної освіти.Щиро вдячна нашим викладачам Михайлу Сергійовичу та Марії Олексіївні за надані знання, ці люди компетентні з даного питання та професіонали своєї справи  з великим задоволення діляться своїми знаннями з нами. 
А ще спасибі колегам за спілкування та допомогу. Допобачення, бажаю всім успіху!!! 


Немає коментарів:

Дописати коментар