середа, 25 березня 2015 р.

Юлія Улянченко Іваницький ДНЗ "Сонечко"

Ми розпочали більш детальне знайомство з сайтом Курс : «Дошкілля», для цього ми завантажили браузер Google, в пошуковик записали Курс : «Дошкілля», у запропонованому списку ми обрали адресу, відкрили її в новій вкладці і розпочали перегляд. Ми дізналися, що у вкладці «Заватнажити » знаходяться останні версії програми Курс : «Дошкілля».Вкладка «Контакти» містить контакти розробників, при необхідності до яких ми можемо звернутися з питаннями.
Ми розпочали установку програмного забезпечення програми на наш комп’ютер на диск С в папку «Курс ДНЗ».Установивши програму ми розпочали вводити всі первинні налаштування , що стосуються даних дитячого садка, такі як адреса, телефони та ін.. Потім ми перейшли до створення груп дітей за допомогою кнопки «Додати», створили 4 групи дітей, в кожну групу ми ввели по 5 дітей за допомогою вкладки «Списки, Діти».Для 5-х дітей ми ввели дані що стосуються їх батьків за допомогою вкладки «Списки, діти, батько, мати».
Потім ми перейшли до створення даних про персонал, почергово додаючи кожного члену персоналу за допомогою вкладки «Списки, персонал».Тих посад яких не було в довідниках, ми додали за допомогою Меню-Списки-Довідники (додати).
Робота з редагуванням даних. На цьому занятті ми здійснювали такі операції як переміщення дитини з однієї групи в іншу, за допомогою зміни даних в строчці «Група», працювали з вибуттям дитини, з допомогою клавіші «Вибуття», також ми переміщували вихователя з однієї групи в іншу, змінюючи у вкладці Спеціальні дані (для необхідного працівника) дані з допомогою стрілок.
Ми створювали новий навчальний період з допомогою вкладки Списки-Навчальний період-Створити.
Потім ми перейшли до заповнення бази даних на вкладці здоровя. Також  ми редагували  відвідування дітей. На вкладці харчування ми склали орієнтовне меню на один день.
Як підсумок нашого навчання, я можу сказати що, використання програмного забезпечення Курс : "Дошкілля" є необхідним  тому що вона  забезпечує ведення єдиної бази даних, управління процесами, обліку дітей у дошкільному навчальному закладі і автоматичного складання звітності.Програма враховує відомості про  педагогічний стаж, вихованців, їх батьків, допомагає вести контроль і відображає відвідуваність протягом тижня, року.
Мене призначили відповідальною за впровадження проекту у нашому ДНЗ і я зрозуміла, що це досить відповідально, і на перший погляд непросто, але відвідавши експрес-курси я дізналася відповіді на багато питань.
При впровадженні програмного забезпечення я відчуваю зміни в навчальному закладі, а саме : набагато простіше стало складати меню за допомогою програми, складати графік відвідуваності дітей.А також за допомогою фільтрів швидко виокремлювати необхідну інформацію.
Програмне забезпечення курсу Дошкілля вплинуло на батьків  таким чином -  стало набагато простіше зареєструвати дитину до дитячого садка, а також за допомогою Інтернету вони можуть переглянути основну інформацію, яка їх цікавить про дитячий садок.
Ми дуже задоволені сьогоднішнім заняттям!!!



                                         Результат пошуку зображень за запитом "картинки з комп'ютером"

Немає коментарів:

Дописати коментар